ΤΕΝΙΣ

Επίδειξη δύναμης από Φέντερερ

Επίδειξη δύναμης από Φέντερερ

Το εμπόδιο του Νταβίντ Γκοφέν αποδείχτηκε αρκετά χαμηλό για τον Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό να προκρίνεται άνετα στα προημιτελικά του Australian Open όπου τον περιμένει ο Μπέρντιχ.

Λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση 300 νικών σε Grand Slam , ο Ρότζερ Φέντερερ δείχνει πως δεν είναι διατεθειμένος να βγάλει το πόδι από το... γκάζι καθώς επιβλήθηκε με 6-2 6-1 6-4 του Νταβίντ Γκοφέν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open για 12η συνεχόμενη χρονιά!

Επίδειξη δύναμης από Φέντερερ

Ο Βέλγος, Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη, θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του τένις όμως απέναντι στον "βασιλιά" έδειξε ελάχιστα θετικά στοιχεία, με τον Ελβετό να είναι εντυπωσιακός από την αρχή μέχρι το φινάλε.

Επίδειξη δύναμης από Φέντερερ

"Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος", δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του ο Ελβετός, Νο 3 αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ο οποίος όταν είχε ο ίδιος το σερβίς έχασε μόλις 15 πόντους από τον αντίπαλό του!

Επίδειξη δύναμης από Φέντερερ

Αντίπαλος του Φέντερερ στα προημιτελικά είναι ο Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος νίκησε με 6-4 4-6 3-6 6-1 3-6 τον Ισπανό Αγούτ, με τον Ελβετό να έχει φυσικά στόχο να φτάσει στον μεγάλο τελικό όπου θα διεκδικήσει το 5ο Australian Open στην καριέρα του (πρώτο μετά το 2010) και 18ο συνολικά σε Grand Slam.

4ος γύρος Australian Open (τα αποτελέσματα της Κυριακής):

Novak Djokovic (SRB) - Gilles Simon 6-3 6-7 (1-7) 6-4 4-6 6-3

Jo-Wilfried Tsonga (FRA) - Kei Nishikori (JPN) 4-6 2-6 4-6

Roger Federer (SUI) - David Goffin (BEL) 6-2 6-1 6-4

Roberto Bautista Agut (ESP) - Tomas Berdych (CZE) 6-4 4-6 3-6 6-1 3-6

Τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών:

Novak Djokovic (SRB) vs Kei Nishikori (JPN)

Roger Federer (SUI) vs Tomas Berdych (CZE)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ