ΤΕΝΙΣ

Επέστρεψε στον τελικό η Χάλεπ

Romania's Simona Halep celebrates winning her semifinal match against Karolina Pliskova of the Czech Republic in three sets 6-4, 3-6, 6-3, at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)
Romania's Simona Halep celebrates winning her semifinal match against Karolina Pliskova of the Czech Republic in three sets 6-4, 3-6, 6-3, at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η Σιμόνα Χάλεπ επιβλήθηκε επί της Καρολίνα Πλίσκοβα με 6-4, 3-6, 6-3 και θα είναι η αντίπαλος της Οσταπένκο στον τελικό του Roland Garros (10/6, 16.00).

Στον τελικό του Roland Garros προκρίθηκε η Σιμόνα Χάλεπ και μετά από τρία χρόνια θα έχει και πάλι την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο σε Grand Slam διοργάνωση. Για να φτάσει εκεί η Ρουμάνα επιβλήθηκε με 6-4, 3-6, 6-3 επί τη Πλίσκοβα σε έναν τελικό γεμάτο εναλλαγές.

Οι δύο αθλήτριες είχαν και μία άτυπη μάχη για το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης αφού η νικήτρια θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την κορυφή στον τελικό.

Στα του αγώνα η Χάλεπ ήταν εκείνη που είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της και για αυτό κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Η Ρουμάνα έκανε το κρίσιμο break στο τέταρτο game του πρώτου σετ και στη συνέχεια κρατώντας το σερβίς της έφτασε στο 1-0 (6-4). Η Πλίσκοβα αντέδρασε και με όπλο το σερβίς της προηγήθηκε με 5-2 για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-3 και στην ισοφάριση σε 1-1.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ η Χάλεπ κατάφερε να κάνει και πάλι το break οταν το χρειαζόταν, προηγήθηκε με 4-1 και παρά την αντίδραση της Πλίσκοβα η οποία μείωσε σε 4-3 έφτασε στη νίκη με 6-3.

Επέστρεψε στον τελικό η Χάλεπ
Επέστρεψε στον τελικό η Χάλεπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άθλος της Οσταπένκο, πέρασε στον τελικό του Roland Garros
Στη δεκάδα των μεγαλύτερων εκπλήξεων η Οσταπένκο

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ