ΤΕΝΙΣ

Έπαιξε κόντρα στον Φέντερερ φορώντας μπλουζάκι Φέντερερ

Έπαιξε κόντρα στον Φέντερερ φορώντας μπλουζάκι Φέντερερ

Ο Μάρκους Γουίλις αντιμετώπισε τον Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon φορώντας ένας μπλουζάκι της σειράς ρούχων του Ελβετού. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ό,τι και να γράψει κανείς για τα όσα ζει σε αυτό το Wimbedon ο Μάρκους Γουίλις θα είναι λίγο. Ο 25χρονος Βρετανός ξεκίνησε στα προκριματικά του τουρνουά όντας στο Νο775 της Παγκόσμιας κατάταξης και κατάφερε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό επικρατώντας σε 6 προκριματικούς αγώνες.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού προκρίθηκε και στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης αποκλείοντας το Νο54 του ταμπλό, Ρικάρντας Μπεράνκις. Αυτή του η νίκη έβαλε στο λογαριασμό του 50.000 λίρες την ώρα που μέχρι τώρα στο 2016 ήταν 720 λίρες.

Το όνειρο του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Η μοίρα τον έφερε αντιμέτωπο στο δεύτερο γύρο απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός είναι το ίνδαλμα του και ο Γουίλις φρόντισε να το δείξει με έναν πρωτότυπο τρόπο, αφού εμφανίστηκε στον αγώνα φορώντας μία μπλούζα της σειράς ρούχων του Ρότζερ Φέντερερ. Το ίδιο μπλουζάκι φορούσε και σε άλλες αναμετρήσεις απλά αυτή τη φορά το έκανε έχοντας απέναντι του το... δημιουργό του.

Έπαιξε κόντρα στον Φέντερερ φορώντας μπλουζάκι Φέντερερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ