ΤΕΝΙΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τον Τσιτσιπά στην Βαρκελώνη

Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas returns the ball to Croatia's Ivo Karlovic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, May 28, 2017 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποδίδοντας εντυπωσιακά επιβλήθηκε με 6-4,6-1 επί του Κορεντάν Μουτέ (Γαλλία) και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το απέδειξε στον πρώτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Βαρκελώνη. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε εύκολα επί του Κορεντάν Μουτέ με 6-4, 6-1 και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο το οποίο όμως κατέκτησε έχοντας ψυχραιμία στα σημεία που τον πίεσε ο Γάλλος αντίπαλος του. Αντίθετα, στο δεύτερο σετ ο Μουτέ κατάφερε να πάρει μόνο το πρώτο game και στη συνέχεια λύγισε από την ανωτερότητα του Έλληνα τενίστα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Το Νο 15 της Παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται και εκείνος σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα ο Έλληνας τενίστας καλείται να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση.

AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ