ΤΕΝΙΣ

Ένας Έλληνας απέναντι στον Τζόκοβιτς

Ένας Έλληνας απέναντι στον Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποιεί προετοιμασία στην ακαδημία του Πατρίκ Μουρατογλού στη Νίκαια. Εκεί συναντήθηκε και αναμετρήθηκε με τον 16χρονο Έλληνα Στέφανο Τσιτσιπά (video).

Τον περασμένο Ιανουάριο στο Αυστραλιανό Όπεν... χάλασε την τελευταία στιγμή και δεν προπονήθηκαν μαζί ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον 16χρονο Στέφανο Τσιτσιπά. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν ξανά και στη μεγαλύτερη ακαδημία τένις στην Ευρώπη, του Γάλλου προπονητή της Σερένα Γουίλιαμς Πατρίκ Μουρατογλού, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Νίκαια στη Νότια Γαλλία.

Ο νικητής του Γουίμπλεντον και Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη προπονείται συχνά στη συγκεκριμένη ακαδημία, άλλωστε μένει πολύ κοντά στο Μόντε Κάρλο. Τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να συμμετάσχει στα τουρνουά προετοιμασίας που οδηγούν στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ίδιο ταξίδι θα κάνει και ο Τσιτσιπάς που φέτος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Grand Slam στην κατηγορία των τζούνιορ. Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκεται στην ακαδημία Μουρατογλού μετά την ολιγοήμερη παραμονή του μετά το τέλος του Ρολάν Γκαρός. Δεν ενδιαφέρεται όμως να ενταχθεί σε καμιά από αυτές τις ακαδημίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ