ΤΕΝΙΣ

Εκτός τένις ο Τζόκοβιτς

Εκτός τένις ο Τζόκοβιτς

Προβληματισμένος είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τις ενοχλήσεις στον καρπό. Ο Σέρβος ανακοίνωσε πως θα αναζητήσει την αιτία του προβλήματος. Έχει ελπίδες να ξαναβρεθεί στο Νο1.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε με 7-5, 6-2 από τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του Μasters στο Μόντε Κάρλο, έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του και τους βαθμούς που είχε κατακτήσει, ενώ απέτυχε να εκμεταλλευτεί την αποτυχία του Ράφα Ναδάλ στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ωστόσο φαίνεται πως ο Σέρβος θα βάλει στον πάγο την προσπάθεια του να επανέλθει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, επιβεβαιώνοντας πως οι ενοχλήσεις στον καρπό είναι έντονες.

" Το καλό είναι πως δεν θα χρειαστεί να υποβληθώ σε επέμβαση. Δεν υπάρχει ράγισμα ή κάτι άλλο. Θα κάνω μαγνητική. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η διάγνωση. Χρειάζεται να ξεκουραστώ τώρα. Δεν μπορώ να παίξω τένις για λίγο καιρό. Πόσο θα είναι αυτό το διάστημα; Δεν το γνωρίζω. Δεν βρίσκεται πια στα χέρια μου. Θα ξεκουραστώ και όταν θα ξεπεράσω 100% το πρόβλημα θα επιστρέψω στα γήπεδα", σχολίασε ο Σέρβος που χρειάζεται μια ολοκληρωμένη παρουσία στο χώμα για να βρεθεί μπροστά από τον Ναδάλ.

Ο Τζόκοβιτς είχε αποκαλύψει από το ξεκίνημα του τουρνουά πως πονούσε στον καρπό. Στο ματς με τον Φέντερερ οι ενοχλήσεις έγιναν ξανά έντονες στο μπανταρισμένο δεξί χέρι μετά το πρώτο σετ. Πιστός στη φιλοσοφία του ολοκλήρωσε τον αγώνα.

Το επόμενο τουρνουά του Τζόκοβιτς είναι το Masters της Μαδρίτης σε δύο εβδομάδες. Εν τω μεταξύ ο Ναδάλ θα παίξει την ερχόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη.

Οι ενοχλήσεις στον καρπό έχουν καταστρέψει ήδη τη σεζόν του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ενώ και η Βρετανή Λόρα Ρόμπσον θα απουσιάσει από τα δύο επόμενα Grand Slams με ενοχλήσεις στον καρπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ