ΤΕΝΙΣ

Εκτός προημιτελικών ο Μάρεϊ

Εκτός προημιτελικών ο Μάρεϊ

Ο Κέβιν Άντερσον έκανε την καλύτερη του εμφάνιση για φέτος κέρδισε με 3-1 σετ τον Άντι Μάρεϊ και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του US Open. (VIDEOS)

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο με μεγάλα rally ο Κέβιν Άντερσον πήρε τη νίκη με 7-6 (5), 6-3, 6-7(2), 7-6(0) επί του Άντι Μάρεϊ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open κάνοντας νέο ρεκόρ στην παρουσία του σε τουρνουά Grand Slam.

Ο αγώνας έφερε τους δύο αθλητές στα όρια τους με τον Άντερσον να δείχνει πιο συγκεντρωμένος, να βγάζει 25 άσους και να παίρνει δίκαια τη νίκη.

Από την πλευρά του ο Μάρεϊ έκανε ελάχιστα λάθη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού στο κρίσιμο τέταρτο σετ έμοιαζε να αδειάζει προς το τέλος του και έτσι ο Άντερσον έφτασε στη νίκη. Στα ημιτελικά ο Νοτιοαφρικανός θα αντιμετωπίσει τον Σαν Βαβρίνκα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο 29χρονος τόνισε: "Ένιωσα πως έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες στην καριέρα μου. Το να το κάνω σε αυτό το επίπεδο, σε αυτό το γύρο, και να προκριθώ στα προημιτελικά για πρώτη φορά σε Grand Slam, σημαίνει πολλά για μένα."

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Εκτός προημιτελικών ο Μάρεϊ

Εύκολα Φέντερερ και Βαβρίνκα

Το Ελβετικό δίδυμο συνεχίζει στην οκτάδα του US Open.

Ο Ρότζερ Φέντερερ χρειάστηκε περίπου 2,5 ώρες για ξεπεράσει το εμπόδιο του Τζον Ίσνερ με 7-6 (0), 7-6 (6), 7-5. Ο 34χρονος Ελβετός αμέσως μετά την επικράτηση του τόνισε: "O Τζον είναι ένας από τους καλύτερους servers του αθλήματος. Ειδικά ο ρυθμός του στα δεύτερα σερβίς είναι απίστευτος. Πρέπει να μένεις κοντά του και να μην χάνεις το δικό του σερβίς. Υποθέτω αυτό ήταν το κλειδί στον σημερινό αγώνα".

Από την πλευρά του ο Βαβρίνκα, αν και έχασε για πρώτη φορά σετ στο φετινό US Open, έδειξε την κατάλληλη συμπεριφορά και κέρδισε τον Γιανκ με 6-4, 1-6, 6-3, 6-4. Ουσιαστικά, ο Ελβετός πλήρωσε το "νεκρό" δεύτερο σετ του αφού θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη πιο εύκολα.

Στα προημιτελικά ο μεν Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Γκασκέ, ενώ όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Βαβρίνκα θα παίξει με τον Άντερσον.

Εκτός προημιτελικών ο Μάρεϊ

Αζαρένκα - Χάλεπ στα προημιτελικά

Ένα μεγάλο ντέρμπι θα έχουμε στα προημιτελικά των γυναικών κάτι άλλωστε που αναμενόταν με βάση την κλήρωση.

Η Χάλεπ βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λισίτσκι, με 6-7 (6), 7-5, 6-2, σε 2 ώρες και 38 λεπτά αγώνα στο Louis Armstrong Stadium. Λίγες ώρες νωρίτερα η Αζαρένκα είχε επιβληθεί με 6-3, 6-4 επί της Λεπτσένκο.

Το άλλο ζευγάρι των προημιτελικών που έγινε γνωστό είναι αυτό ανάμεσα στην Κβίτοβα και την Πανέτα. H Κβίτοβα κέρδισε την Κόντα με 7-5, 6-3, ενώ η Πανέτα πήρε τη νίκη της με 6-4, 6-4 επί της Στόσουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ