ΤΕΝΙΣ

Εκτός ο Νισικόρι, πέρασαν οι Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Εκτός ο Νισικόρι, πέρασαν οι Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Ο Κέι Νισικόρι έπεσε θύμα έκπληξης στον πρώτο γύρο του US OPEN, χάνοντας από τον Μπενουά Περ, ενώ προκρίθηκαν στην επόμενη φάση οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ.

Κάπως διαφορετικά είχε στο μυαλό του την πορεία του στο US OPEN ο Κέι Νισικόρι. Ο Ιάπωνας τενίστας αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, χάνοντας με 3-2 σετ από τον Γάλλο, Μπενουά Περ

Το πρώτο σετ πήγε στον Περ με 6-4 γκέιμ, απάντησε ο Νισικόρι με 6-3 και 6-4 αντίστοιχα και μάλιστα είχε δυο ματς πόιντ στο τέταρτο σετ, που εντέλει κατέληξε στον Γάλλο στο τάι μπρέικ. Το πέμπτο σετ ολοκληρώθηκε με 6-4 και ο Περ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Στην επόμενη φάση θα ανταμώσει με τον Μαρσέλ Ιλχάν από την Τουρκία, ο οποίος απέκλεισε τον Τσέχο, Ράντεκ Στέπανεκ, που εγκατέλειψε στο τέταρτο σετ λόγω τραυματισμού.

Εύκολα οι Τζόκοβιτς και Ναδάλ

Εξάλλου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Ζοάο Σόουζα με 3-0 σετ και θα παίξει με έναν εκ των Πόσπισιλ και Μάουρερ. Ο Σέρβος χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 11 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Βραζιλιάνου με 6-1, 6-1, 6-1 γκέιμ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπόρνα Τσόριτς από την Κροατία, νικώντας με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 4-6, 6-4) και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν από την Αργεντινή.

Ο περσινός νικητής του US OPEN, Μάριν Τσίλιτς, απέκλεισε επίσης εύκολα τον Γκουίδο Πέγια με 6-4, 7-6(3), 7-6(3) και συνεχίζει στην διοργάνωση, ενώ ο Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ, ξεκινάει τους αγώνες του με αντίπαλο τον Λεονάρντο Μάγερ από την Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ