ΤΕΝΙΣ

Εκτός Μαϊάμι Βαβρίνκα και Ναδάλ

Εκτός Μαϊάμι Βαβρίνκα και Ναδάλ

Δύο ηχηρούς αποκλεισμούς είχαμε στον πρώτο γύρο του Μαϊάμι Όπεν όπου οι Βαβρίνκα και Ναδάλ έμειναν εκτός από τους Κουζνέτσοφ και Τζουμούρ αντίστοιχα.

Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ που δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά οι φίλοι του τένις δεν θα δουν στη συνέχεια του Μαϊάμι Όπεν ούτε τον Βαβρίνκα ούτε τον Ναδάλ. Σε αντίθεση με τον Φέντερερ, οι δυο τους κατέβηκαν κανονικά στο τουρνουά, αλλά αποκλείστηκαν από τον δεύτερο κιόλας γύρο.

Ο Βαβρίνκα ήταν απογοητευτικός σε αυτό το εκμεταλλεύτηκε σε απόλυτο βαθμό ο Κουζνέτσοφ. Ο Ρώσος είχε το καθαρό μυαλό στα κρίσιμα κομμάτια του παιχνιδιού και με 6-4, 6-3 έφτασε σε μία απόλυτα δίκαια νίκη.

Ο Ράφαελ Ναδάλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Νταμίρ Τζουμούρ. Το Νο94 της Παγκόσμιας Κατάταξης ένιωσε αδιαθεσία μετά το τέλος του πρώτου σετ το οποίο είχε κατακτήσει ο Ισπανός με 6-2, αλλά συνέχισε και τελικά εκείνος που εγκατέλειψε ήταν ο Ναδάλ. Ο Τζουμούρ έκανε το 1-1 στα σετ με 6-4, προηγήθηκε με 3-0 στο τρίτο πριν ο Ναδάλ αναγκαστεί να εγκαταλείψει λόγω της έντονης ζαλάδας που ένιωθε.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Κουζνέτσοφ - Βαβρίνκα

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Ναδάλ - Τζουμούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ