ΤΕΝΙΣ

Εκτός δράσης λόγω πόνων στον αγκώνα ο Κύργιος

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Νικ Κύργιος μοιράστηκε τα νέα του στο Instagram, καθώς είχε κάποιες επιπλοκές με τον τραυματισμό του στον αγκώνα και αναμένεται να απουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Νικ Κύργιος ενημέρωσε πως είχε κάποιες νέες επιπλοκές με τον τραυματισμό του στον αγκώνα και αναμένεται να απουσιάσει τις επόμενες εβδομάδες από τη δράση.

"Αφού γύρισα στο σπίτι και έκανα μερικές εξετάσεις στην Αυστραλία, μου διαγνώστηκε ένας ερεθισμός νεύρων στην ωλένη. Μετά από αναλυτικές συζητήσεις, αποφασίσαμε να κάνω ένεση με αναλγητικές ουσίες για να σταματήσει ο πόνος και η φλεγμονή.

Τώρα, για να κάνω ακόμα πιο γρήγορη την ανάρρωσή μου, πρέπει να δυναμώσω το σώμα μου. Θα ήθελα να είμαι στα καλύτερά μου τον επόμενο μήνα, να είμαι σίγουρος πως θα έχω εμπιστοσύνη στον αγκώνα μου πριν επιστρέψω", δήλωσε ο Κύργιος.

O Κύργιος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στον αγκώνα τον προηγούμενο μήνα και έμεινε εκτός από το Indian Wells. Μετά την παρουσία του στο US Men's Clay Court Championships στο Χιούστον, αντιμετώπισε αυτή την επιπλοκή με τον αγκώνα που θα τον κρατήσει ξανά μακριά από τα γήπεδα για τουλάχιστον ένα μήνα.

AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ