ΤΕΝΙΣ

Εκτός Australian Open ο Μάρεϊ

Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Άντι Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Australian Open, το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, διότι ο τραυματισμός του στο ισχίο αποδεικνύεται πιο σοβαρός.

Απών από το Australian Open θα είναι ο Βρετανός τενίστας, Άντι Μάρεϊ. Ο τραυματισμός του στο ισχίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, έχοντας ήδη χάσει και το τουρνουά στο Brisbane. Η κατάσταση είναι ανησυχητική για τον Σκωτσέζο, ο οποίος παραμένει καιρό στα... πιτς.

Ο ίδιος δεν αισθάνεται έτοιμος να μπει στο court και να είναι ανταγωνιστικός και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, προκειμένου να επιστρέψει στη δράση. Δεν αποκλείεται, δε, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία θα παρατείνει το διάστημα της απουσίας του.

Ο 30χρονος χάνει για πρώτη φορά δυο σερί Grand Slam, διότι είχε χάσει και το τελευταίο US Open, ενώ θα απουσιάσει από το Open της Αυστραλίας για πρώτη φορά από το 2005 και έπειτα. Μένει να δούμε πότε θα μπορέσει να επιστρέψει, θυμίζοντας ότι ο άλλοτε Νο1 της ATP, βρίσκεται πλέον στο Νο16.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ