ΤΕΝΙΣ

Εκτός Australian Open (και) ο Τσιτσιπάς

Εκτός Australian Open (και) ο Τσιτσιπάς
2016 GETTY IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκανε καλό αγώνα απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοβ και ηττήθηκε 3-0 σετ στον πρώτο γύρο του Australian Open.

Αλλιώς περίμενε την πορεία του στο φετινό Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς και αλλιώς κύλησαν τα πράγματα. Ο πρωταθλητής μας ηττήθηκε 3-0 σετ από τον εκπληκτικό, Ντένις Σαποβάλοβ και μπήκαν νωρίς "τίτλοι τέλους" στα όνειρά του για μια καλή πορεία.

Ο 19χρονος δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στα δυο πρώτα σετ, έχασε το τρίτο στις λεπτομέρειες και ηττήθηκε δίκαια από τον αντίπαλό του, ο οποίος ήταν εμφανώς ανώτερος στο court και πήρε το παιχνίδι με 6-1, 6-3, 7-6 (5).

Ο Σαποβάλοβ, Νο50 στον κόσμο, ολοκλήρωσε τον αγώνα με 33 winners και 32 αβίαστα λάθη. Ο Τσιτσιπάς από τη μεριά του μέτρησε 29 αβίαστα λάθη, ενώ είχε μόλις 11 winners.

Τόσο για τον Τσιτσιπά όσο και για τον Καναδό, αυτή ήταν η πρώτη παρουσία σε κυρίως ταμπλό στο Australian Open. O Σαποβάλοβ παρουσιάστηκε πολύ πιο έτοιμος, αξιοποιώντας και τις εμπειρίες που αποκόμισε στα τουρνουά της US Open Series το 2017, φτάνοντας στην (εύκολη) πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ