ΤΕΝΙΣ

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Fed Cup 2016

Εξαιρετικό ξεκίνημα στο Fed Cup 2016

Η εθνική ομάδα τένις των γυναικών επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Μάλτας στην πρεμιέρα της στο Fed Cup που διεξάγεται στο Ulcinj του Μαυροβουνίου.

Εξαιρετικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το ελληνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Fed Cup επικρατώντας άνετα της Μάλτας με 3-0. Η Ελλάδα αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης του Fed Cup, που διεξάγεται στο Ulcinj του Μαυροβουνίου.

Στην 1η αναμέτρηση η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έπαιξε εκπληκτικά και δεν επέτρεψε στην Katrina Sammut να πάρει ούτε ένα game. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε 48 λεπτά με σκορ 6-0, 6-0.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Elaine Genovese, με 6-1, 6-1. Η ημέρα έκλεισε ιδανικά με την 3η σερί νίκη που πέτυχε το ελληνικό δίδυμο Ελένη Χριστοφή και Δέσποινα Παπαμιχαήλ κερδίζοντας τις Brenda Galea και Elaine Genovese, με σκορ 6-0, 6-2.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετέχει και η Λένα Δανιηλίδου, ενώ αρχηγός της ομάδας είναι ο Σταύρος Μιχαλόπουλος. Επόμενες δύο αναμετρήσεις της Ελλάδας είναι με το Λουξεμβούργο στις 13.04.2016 και 14.04.2016 με την Τυνησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ