ΤΕΝΙΣ

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Σαββάτου για το Fed Cup – Τατόι Club

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Εξαντλούνται με ταχύτατους ρυθμούς τα εισιτήρια για το Fed Cup στο ΤΑΤΟΪ Club, παρουσία κορυφαίων αθλητριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα εισιτήρια του Fed Cup στο ΤΑΤΟΪ Club. Ήδη τα "μαγικά χαρτάκια" του Σαββάτου, τελευταίας μέρας της διοργάνωσης, έχουν εξαφανισθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας και για τα εισιτήρια της Παρασκευής.

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαίο διοργάνωση τένις που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, το FedCup - BNP PARIBAS. Από μεθαύριο Τετάρτη (18 Απριλίου) έως και το Σάββατο (21/04) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club, οι φίλοι του τένις έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας των Γυναικών για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Η Ελλάδα αγωνίζεται στο Group II του FedCup έχοντας στην σύνθεσή της την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, την Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται στο Νο 49 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μαζί της θα αγωνισθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171 στον κόσμο) η Ελένη Κορδολαίμη (Νο 504) και η Εμμανουέλα Αντωνάκη (Νο 1212), ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Τάσος Μπαβέλας.

Αύριο Τρίτη (17/04) στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου στο ΤΑΤΟΪ Club.

Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά στις 11π.μ. και θα διεξαχθούν στα χωμάτινα γήπεδα.

Τη σπουδαία αυτή διοργάνωση γυναικών ανέθεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΦΟΑ), η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Photo credits: AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ