ΤΕΝΙΣ

"Εξαφανίστηκαν" τα εισιτήρια για την επιστροφή της Σαραπόβα

"Εξαφανίστηκαν" τα εισιτήρια για την επιστροφή της Σαραπόβα

Η Μαρία Σαραπόβα θα επιστρέψει στα κορτ στο τουρνουά της Στουτγάρδης και ήδη τα εισιτήρια για τον πρώτο της αγώνα έκαναν "φτερά".

Το ότι η Μαρία Σαραπόβα έχει φανατικούς υποστηρικτές είναι γνωστό και αυτό που έγινε για τον επικείμενο αγώνα της στο τουρνουά της Στουτγάρδης στα τέλη Απριλίου αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση.

Η Ρωσίδα, θα επιστρέψει στους αγώνες μετά την τιμωρία της για χρήση απαγορευμένης ουσίας στο συγκεκριμένο τουρνουά. Μάλιστα, οι διοργανωτές φρόντισαν να της δώσουν wild card για να μπορέσει να αγωνιστεί σε αυτό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του τουρνουά η Σαραπόβα θα αγωνιστεί σίγουρα την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης και αυτή η πληροφορία ήταν αρκετή για να σημάνει συναγερμός στους φανατικούς υποστηρικτές της. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι τα περίπου 6.000 εισιτήρια της πρώτης ημέρας εξαφανίστηκαν μέσα σε κάτι λιγότερο από μία ημέρα.

Η Σαραπόβα έχει στηρίξει το συγκεκριμένο τουρνουά με την παρουσία της και μάλιστα τις 3 από τις 4 φορές που έχει συμμετάσχει σε αυτό το έχει κατακτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ