ΤΕΝΙΣ

Ο Μονφίς την πρόκριση, ο Ντίμιτροφ την αποθέωση

Ο Μονφίς την πρόκριση, ο Ντίμιτροφ την αποθέωση

Στα προημιτελικά του US Open πέρασε ο Γκαέλ Μονφίς, επικρατώντας σε τρία σετ του Γκριγκόρ Ντίμιτροφ. Ο Βούλγαρος παρηγορήθηκε με τον πόντο του τουρνουά (videos).

Μπορεί και χωρίς προπονητή! Ακόμα να επιλέξει ο Γκαέλ Μονφίς τον... εκλεκτό που θα τον οδηγήσει, αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου. Ο Γάλλος σόουμαν προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open δίχως να έχει χάσει σετ!

Παρουσιάστηκε συγκροτημένος μέσα στο παιχνίδι και επικράτησε με 7-5, 7-6 (8-6), 7-5 του Γκριγκόρ Ντιμίτροφ που παρουσιάστηκε εντελώς φλατ στον αγώνα.

Γνωστός ως "La Monf" ο Παριζιάνος δεν είχε κίνητρο στο ξεκίνημα της χρονιάς, η οποία εξελίσσεται στην καλύτερη στα Grand Slams με συμμετοχή σε δεύτερο προημιτελικό μετά το Ρολάν Γκαρός.

Φυσικά έκανε διάφορα... τρελά στα διαλείμματα ανάμεσα στους πόντους στον αγώνα με τον Ντίμιτροφ, το Νο7 του ταμπλό. Εκνευρίστηκε με τον εαυτό του και με τον αντίπαλο στο ένατο γκέιμ του δεύτερου σετ. Πάντως ο Βούλγαρος ημιφιναλίστ του Γουίμπλεντον σπατάλησε το τάι μπρέικ.

O εκνευρισμένος Μονφίς:

Ο Ντίμιτροφ αποκλείστηκε, αλλά τουλάχιστον έχει να παρηγορηθεί με τον πόντο του ματς. Υπέροχα εκτελεσμένος πόντος από τον παίκτη του Ρότζερ Ρασίντ (σ.σ. προπονητής του Μονφίς για τρία χρόνια από το 2008 μέχρι το 2011). Τέτοιες φάσεις δικαιολογούν τη σύγκριση του Ντίμιτροφ με τον Φέντερερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ