ΤΕΝΙΣ

Έκανε το πρώτο βήμα η Σάκκαρη

Greece's Maria Sakkari celebrates after defeating France's Alize Cornet in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Greece's Maria Sakkari celebrates after defeating France's Alize Cornet in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη αν και βρέθηκε να χάνει από την Γιανα Φελτ, έκανε την ανατροπή με 4-6, 6-3, 6-4 και πλέον είναι μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό του Indian Wells.

Μετά από μία δυνατή αναμέτρηση η Μαρία Σάκκαρη πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στη Γιάνα Φελτ. Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε να χάνει με 4-6 το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια έκανε την ανατροπή και με 4-6, 6-3, 6-4 πέρασε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Indian Wells.

Η Κροάτισα εκμεταλλεύτηκε το νευρικό ξεκίνημα και κάποια αβίαστα λάθη της Σάκκαρη και πήρε το πρώτο σετ.

Στη συνέχεια όμως οι δύο τενίστριες έδωσαν μεγάλη μάχη με την 21χρονη Ελληνίδα να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και να φτάνει στην ανατροπή. Το βράδυ της Τρίτης (07/03) η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μαριάν Μαρίνο. Η Κολομβιανή είναι Νο 112 στην Παγκόσμια κατάταξη και σίγουρα μία ακόμα δυνατή αντίπαλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η νικήτρια του συγκεκριμένου αγώνα θα περάσει στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ