ΤΕΝΙΣ

Έκανε το 3/3 ο Τζόκοβιτς

Έκανε το 3/3 ο Τζόκοβιτς
© DEBORAH ZIEBA / REALIS / TENNIS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 2-1 επί του Τόμας Μπέρντιχ στον τελικό του Masters στο Μόντε Κάρλο κάνοντας το 3/3 στη φετινή σεζόν. (VIDEO)

Μετά την επικράτησή του στο Indian Wells και στο Μαϊάμι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε και το τρίτο Master κατακτώντας το τουρνουά που έγινε στο Μόντε Κάρλο συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία μέσα στο 2015.

Ο Σέρβος είναι δίχως αμφιβολία στην καλύτερη του κατάσταση και το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία. Ο Τόμας Μπέρντιχ του έβαλε δύσκολα, τον έφτασε στα όρια του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Με 7-5, 4-6, 6-3 ο Τζόκοβιτς έφτασε στην νίκη και πανηγύρισε το δεύτερο τίτλο του στο Μόντε Κάρλο και συνολικά τον 52 της καριέρας του. Ο Μπέρντιχ ξεκίνησε τον αγώνα με break, με τον Τζόκοβιτς να απαντά γρήγορα και παρότι δεν μπόρεσε να σερβίρει στο 5-3 για την κατάκτηση του σετ, το έκανε λίγο αργότερα όταν πέτυχε και τρίτο break στο σερβίς του Τσέχου.

Στο δεύτερο σετ ο Τσέχος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με 6-4. Ο Τζόκοβιτς ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με όπλο του το σερβίς προηγήθηκε με 4-1 και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τη νίκη του με 6-3.

"Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια στον Τόμας. Έκανες σπουδαίο παιχνίδι σήμερα. Σου αξίζει το τρόπαιο του πρωταθλητή, εξίσου όπως και εμένα" είπε ο Τζόκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του αντιπάλου του.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ