ΤΕΝΙΣ

"Είναι τένις, όχι ποδόσφαιρο..."

"Είναι τένις, όχι ποδόσφαιρο..."

Ο chair umpire, Κάρλος Μπερνάρντ, ζήτησε από φίλαθλο να σέβεται και τους δυο τενίστες την ώρα του αγώνα, εξηγώντας του πως δεν βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. (VIDEO)

Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι που δεν το βλέπουμε τόσο συχνά στα courts του τένις, όμως το είδαμε. Ο Κάρλος Μπερνάρντ ζήτησε από έναν φίλαθλο να σέβεται και τους δυο παίκτες την ώρα του αγώνα, εξηγώντας του πως δε βρίσκονται σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

"Κύριε, κύριε! Είναι τένις, όχι ποδόσφαιρο! Χαλαρώστε και απολαύστε τον αγώνα. Αν κάνει ένα λάθος, δεν μπορείτε να του μιλάτε έτσι, δεν δείχνετε σεβασμό στους παίκτες", είπε ο Μπερνάρντ σε έναν φίλαθλο του Νταμίρ Ντζουμχούρ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Τάρο Ντανιέλ για τον 1ο γύρο του Los Cabos Open στο Μεξικό.

Μετέπειτα, άλλα άτομα από το κοινό άρχισαν να του μιλούν εκείνη τη στιγμή, ο Βραζιλιάνος chair umpire όμως τους ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσουν από τη συζήτηση.

Ο Ντζουμχούρ πλησίασε τον Μπερνάρντ έπειτα από τις συστάσεις του Βραζιλιάνου και του είπε πως δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Ο έμπειρος διαιτητής του απάντησε πως το γνώριζε αυτό...


Džumi-haos από watch-it-now
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ