ΤΕΝΙΣ

Εγχείρηση ο Μάρεϊ, επιστρέφει το καλοκαίρι

Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Britain's Andy Murray wipes his face as he plays his Men's Singles Quarterfinal Match against Sam Querrey of the United States on day nine at the Wimbledon Tennis Championships in London Wednesday, July 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Άντι Μάρεϊ δεν κατάφερε να αποφύγει την εγχείρηση στο δεξί ισχίο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει πριν το καλοκαίρι. Στόχος του να είναι έτοιμος στο Wimbledon.

Πολλή υπομονή θα πρέπει να κάνει ο Άντι Μάρεϊ μέχρι να επιστρέψει και πάλι στη δράση. Ο Βρετανός τενίστας, έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, λόγω του ότι υπήρξαν επιπλοκές στο δεξί του ισχίο και αυτό συνεπάγεται πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο τρίτο Grand Slam της χρονιάς, το Wimbledon.

"Μπήκα για εγχείρηση στις 07:30 το πρωί (ώρα Μελβούρνης) και ξύπνησα στις 10:30. Είμαι αισιόδοξος, διότι μίλησα με τον χειρουργό μου και ήταν πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύει πως το ισχίο μου είναι καλύτερα από έναν χρόνο πριν, που ήμουν στην κορυφή της ATP", δήλωσε ο Μάρεϊ, ο οποίος αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό από το καλοκαίρι.

"Στόχος μου είναι να επιστρέψω στο γρασίδι, ίσως και νωρίτερα. Θέλω να σιγουρευτώ πως η ανάρρωσή μου θα γίνει σωστά και πως η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. Θέλω να επιστρέψω και να είμαι σε καλή κατάσταση, όχι όπως στο Μπρίσμπεϊν ή στη Νέα Υόρκη. Θέλω να ξέρω πως θα είμαι έτοιμος", σχολίασε ακόμα ο Σκωτσέζος.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ