ΤΕΝΙΣ

Εγκώμια Τιμ για Τσιτσιπά

Εγκώμια Τιμ για Τσιτσιπά
2016 GETTY IMAGES

Ο Ντόμινικ Τιμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του στα προημιτελικά, Στέφανο Τσιτσιπά, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο πολύ σύντομα.

Αμέσως μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Qatar Open, o Ντόμινικ Τιμ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως θα ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο πολύ σύντομα.

"Είναι ήδη πολύ καλός, σε πολύ νεαρή ηλικία. Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι ένας παίκτης κορυφαίου επιπέδου στο κοντινό μέλλον. Του αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, από τους αγώνες που όλοι χρειαζόμαστε στην προετοιμασία μας για ένα Grand Slam και για ένα καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν", ανέφερε ο Τιμ στην on-court συνέντευξη μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά της Ντόχα και συνέχισε για τη μεταξύ τους μάχη:

"Δεν ήταν έκπληξη για μένα, επειδή έπαιξε στα προκριματικά εδώ, κέρδισε τον Florian Mayer στον 1ο γύρο και χθες τον Ρισάρντ Γκασκέ στα 2 σετ. Για να κερδίσεις αυτόν τον παίκτη στα 2 σετ πρέπει να παίξεις πολύ καλά, οπότε το γνώριζα αυτό και ήμουν εκεί από το πρώτο λεπτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ