ΤΕΝΙΣ

Εγκατέλειψε ο Παγδατής

Εγκατέλειψε ο Παγδατής

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο αγώνα του στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (US Open) ο Μάρκος Παγδατής.

Η συμμετοχή του Μάρκου Παγδατή στο Όπεν των Ηνωμένων Πολιτειών (US Open) ολοκληρώθηκε άδοξα. Ο Κύπριος τενίστας αποχώρησε στο δεύτερο σετ στον αγώνα του με τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς με ενοχλήσεις στη μέση.

Ανήμπορος να ακολουθήσει τον αθλητή του Γκόραν Ιβανίσεβιτς ο 29χρονος Παγδατής έχασε το πρώτο σετ με 6-3 και αποφάσισε να μη ρισκάρει σοβαρότερο τραυματισμό, αποχωρώντας στο τέταρτο γκέιμ του δεύτερου σετ.

Ο Παγδατής προέρχεται από σειρά νικών και δύο κατακτήσεις τουρνουά στη σειρά Challenger. Τον τελευταίο καιρό γυμναζόταν στην ακαδημία της IMG (πρώην Νικ Μπολετιέρι) στη Φλόριντα. Πήρε τη θέση του τραυματία Τόμι Χάας στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Δεν είναι λίγες οι εγκαταλείψεις φέτος στο US Open. Σχεδόν ταυτόχρονα με την αποχώρηση του Παγδατή εξαιτίας του προβλήματος στη μέση, αποχώρησε και ο Ιβάν Ντόντιγκ.

Είχε οδηγήσει στο πέμπτο σετ τον αγώνα με τον Ισπανό Φελιθιάνο Λόπεθ. Στο 1-1 αποφάσισε να σταματήσει. O Κροάτης έχει εγκαταλείψει στα τρία από τα τέσσερα Grand Sam εξαιτίας τραυματισμού, στο Γουίμπλεντον απλά δεν συμμετείχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ