ΤΕΝΙΣ

Εγκατέλειψε η Σάκκαρη λόγω Rolland Garros

Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε για ένα σετ απέναντι στη Μισάκι Ντόι στο Nurnberger Versicherungscup, το έχασε στο tie-break και έπειτα από ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της, ώστε να προστατεύσει την παρουσία της στο Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε για ένα γεμάτο σετ απέναντι στη Μισάκι Ντόι στο Nurnberger Versicherungscup, το έχασε στο τάι μπρέικ και ύστερα από ιατρικό τάιμ άουτ που πήρε, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της, ώστε να προστατεύσει την παρουσία της στο επικείμενο Roland Garros.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια (Νο98 στην WTA), αντιμετώπισε στην πρεμιέρα της την Γιαπωνέζα (Νο64 στον κόσμο). Είχαν ένα πολύ κλειστό πρώτο σετ, το οποίο κράτησε 65 λεπτά και κρίθηκε σε ένα τάι μπρέικ, στο οποίο η Ντόι ήταν καλύτερη και δεν έχασε ούτε πόντο (7-0).

Μετά το τέλος του σετ, η Σάκκαρη κάλεσε τη φυσιοθεραπεύτρια στο court, καθώς είχε ένα πρόβλημα με τη μέση της και εντέλει αποφάσισε πως θα είναι καλύτερο να μην ρισκάρει και να σταματήσει τον αγώνα, δηλώνοντας την εγκατάλειψή της.

Η Σάκκαρη εξασφάλισε μερικές μέρες ξεκούρασης προκειμένου να είναι 100% έτοιμη για το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς, το Roland Garros. Με την ελπίδα βέβαια να ξεπεράσει το πρόβλημά της και να είναι εντάξει για το γαλλικό Όπεν.

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ