ΤΕΝΙΣ

Έφτασε τους 97 τίτλους ο Φέντερερ

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Germany's Jan-Lennard Struff during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Γκριγκό Ντιμίτροφ και κατέκτησε το τουρνουά του Ρότερνταμ φτάνοντας τους 97 τίτλους στη μεγάλη καριέρα του.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μία σπουδαία εβδομάδα για τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός μετά την επιστροφή του Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης πανηγύρισε και τον 97ο τίτλο μιας τεράστιας καριέρας.

Ο Ελβετός ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Ντιμίτροφ και έφτασε στη νίκη με 6-2, 6-2.

Ο Βούλγαρος στάθηκε καλά μόνο στο ξεκίνημα του πρώτου σετ όταν και έκανε το 2-1 με επτά winners. Τα επόμενα πέντε games πήγαν όμως στον Φέντερερ που έκανε εύκολα το 1-0. Ο "μαέστρο" προηγήθηκε με 2-0 και στο δεύτερο σετ και στη συνέχεια έφτασε στην κατάκτηση του με 6-2. Αυτό που σίγουρα μένει να δούμε για τη συνέχεια της χρονιάς είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντίμιτροφ, αφού ο Βούλγαρος έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Τέλος, να επισημάνουμε πως ο Φέντερερ έγινε ο πρώτος τενίστας που κατακτά τρεις τίτλους στο τουρνουά του Ρότερνταμ (2005, 2012, 2018).

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ