ΤΕΝΙΣ

Δύσκολα ο Ναδάλ στους Ολυμπιακούς

Δύσκολα ο Ναδάλ στους Ολυμπιακούς

Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στον αριστερό καρπό του, όπως όλα δείχνουν, θα του στερήσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Δεν αφήνει την ισπανική σημαία ο Ισπανός.

Ο Ναδάλ αναμένεται να μπει στο στάδιο του Μαρακανά στις 6 Αυγούστου κρατώντας τη σημαία της Ισπανίας. Αυτό πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί, καθώς ο 30χρονος τενίστας έχει δηλώσει ότι ακόμα και τραυματίας θα προΐσταται της ισπανικής αποστολής.

Οι ειδήσεις όμως δεν είναι καλές για το παγκόσμιο τένις. Μετά την αποχώρηση του Φέντερερ, ακόμα ένας θρύλος του αθλήματος αναμένεται να μην συμμετάσχει στο Ολυμπιακό Τουρνουά του τένις.

Ο Ράφα Ναδαλ ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στον αριστερό καρπό του, που τον είχε αναγκάσει να αποχωρήσει πρόωρα από το Roland Garros, και πολύ δύσκολα, όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα, θα καταφέρει να είναι 100% υγιής ώστε να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Ο Ναδάλ ακύρωσε τη χθεσινή προγραμματισμένη προπόνηση με τον Άντι Μάρεϊ λόγω του συγκεκριμένου τραυματισμού του.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όσον αφορά τη συμμετοχή του Ναδάλ πρώτα απ' όλα στο μονό των ανδρών, αφού αυτό ξεκινά στις 6 Αυγούστου. Ίσως όμως ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου προλάβει το μικτό διπλό, το οποίο ξεκινά στις 10 του ίδιου μήνα και θα αγωνιστεί, αν είναι απόλυτα καλά, με την συμπατριώτισσα του Γκαμπρίνε Μουγουρούθα.

Υπενθυμίζεται ότι, εκτός του Φέντερερ, άλλοι δύο τενίστες πολύ υψηλού επιπέδου δεν θα αγωνιστούν στο Ρίο. Ο λόγος για τους Ράονιτς και Μπέρντιχ, οι οποίοι λόγω του φόβου για τον ιό Ζίκα, έχουν αποσύρει εδώ και αρκετές μέρες την συμμετοχή τους από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ