BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ
1-1 με... καρφί Μπατίστ
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Οι διοργανωτές του Αμερικάνικου Όπεν δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ούτε και φέτος μια ημέρα ρεπό στους τενίστες κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Ποιος ακούει τώρα τον Ράφα Ναδάλ! Οι διοργανωτές του Αμερικάνικου Όπεν (27/8-3/9) αποκάλυψαν πως ούτε και φέτος κατάφεραν να τακτοποιήσουν το πρόγραμμα του τουρνουά βάσει των επιθυμιών των παικτών.
Οι άνδρες θα παίζουν επί δεκατέσσερις συνεχόμενες μέρες δίχως σταματημό. Βλέπετε το Αμερικάνικο Όπεν υπολείπεται σε υποδομές των τριών υπολοίπων Grand Slams, κανένα από τα κορτ δεν διαθέτει ανοιγόμενη οροφή και οι βροχές είναι συχνό φαινόμενο στη Νέα Υόρκη και τους δώδεκα μήνες. Συχνά οι αγώνες διακόπτονται.
"Καταλαβαίνω τους παίκτες, καταλαβαίνω τον εκνευρισμό τους. Προσπαθούμε να δείχνουμε ευαισθησία στους προβληματισμούς τους. Νομίζω πως ο στόχος μας παραμενει να καταφέρουμε κάτι του χρόνου", υποστήριξε ο διευθυντής του αμερικάνικου τουρνουά, Τζιμ Κέρλεϊ.
Τόσο στο Ρολάν Γκαρός, όσο και στο Αμερικάνικο Όπεν ο πρώτος γύρος διεξάγεται σε διάστημα τριών ημερών μόνο που η αυλαία στο Παρίσι ανοίγει την Κυριακή και όχι τη Δευτέρα.
Το Αμερικάνικο Όπεν δεν επιτρέπει ούτε μια ημέρα ξεκούρασης ανάμεσα στον ημιτελικό και στον τελικό. Οι γυναίκες παίζουν την Παρασκευή και το Σάββατο και οι άνδρες τους ημιτελικούς το Σάββατο και τον τελικό την Κυριακή.
Στα σχέδια των διοργανωτών του Αμερικάνικου Όπεν δεν υπάρχει σχέδιο για κατασκευή οροφής τουλάχιστον στο κεντρικό κορτ "Άρθουρ Ας", ούτε αύξηση του μεριδίου που έχουν οι παίκτες από τα έσοδα.
Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.
Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.
Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό
Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.