ΤΕΝΙΣ

"Διαζύγιο" Τζόκοβιτς με το προπονητικό επιτελείο του

Serbia's Novak Djokovic waves after losing against Belgium's David Goffin, during their quarterfinal match of the Monte Carlo Tennis Masters tournament in Monaco, Friday, April, 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Serbia's Novak Djokovic waves after losing against Belgium's David Goffin, during their quarterfinal match of the Monte Carlo Tennis Masters tournament in Monaco, Friday, April, 21, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνωστοποίησε ότι πολύ σύντομα θα χωρίσει... δρόμους με το προπονητικό επιτελείο του, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους του "διαζυγίου".

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε γνωστό ότι συμφώνησε με το προπονητικό επιτελείο του να χωρίσουν τους... δρόμους τους μετά το επερχόμενο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Πρόκειται για τον προπονητή του, Μάριαν Βάιντα, με τον οποίο βρίσκονται μαζί σχεδόν από το ξεκίνημα της καριέρας του 29χρονου τενίστα, τον γυμναστή του, Φιλ Γκριτς, και τον φυσιοθεραπευτή του, Μίλγιαν Αμάνοβιτς.

Η εν λόγω απόφαση λήφθηκε στο πλαίσιο της ανανέωσης που ο διάσημος τενίστας θεωρεί απαραίτητη, προκειμένου όχι μόνο η δική του καριέρα, αλλά και οι αντίστοιχες των συνεργατών του να συνεχίσουν να εξελίσσονται.

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Είμαι για πάντα ευγνώμων και στους τρεις για τη φιλία, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση στους στόχος της καριέρας μου. Χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα μπορούσα να φτάσω αυτά τα επαγγελματικά ύψη"

"Γνωρίζω ότι αφοσίωσαν απόλυτα τους εαυτούς τους και τις ζωές τους για να με βοηθήσουν να φτάσω στα όνειρά μου κι εκείνοι ήταν πάντα η κινητήριος δύναμή μου και μου έδιναν ώθηση".

"Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά όλοι νιώθαμε ότι χρειαζόμαστε μια αλλαγή. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για τη σχέση και τον ισχυρό δεσμό που χτίσαμε στη διάρκεια των χρόνων με κοινή αγάπη, σεβασμό και κατανόηση. Είναι η οικογένειά μου και αυτό δεν θ' αλλάξει ποτέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ