ΤΕΝΙΣ

Διατήρησαν το αήττητο τους Φέντερερ και Ναδάλ

Roger Federer, right, of Switzerland, and Frances Tiafoe, of the United States, shake hands after Federer won their match at the U.S. Open tennis tournament, Tuesday, Aug. 29, 2017, in New York. (AP Photo/Julio Cortez)
Roger Federer, right, of Switzerland, and Frances Tiafoe, of the United States, shake hands after Federer won their match at the U.S. Open tennis tournament, Tuesday, Aug. 29, 2017, in New York. (AP Photo/Julio Cortez) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο US Open απέναντι στους Φρανς Τιαφό και Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί τους σε πρεμιέρες του US Open συνέχισαν τόσο ο Ρότζερ Φέντερερ, όσο και ο Ράφα Ναδάλ οι οποίο ξεκίνησαν τους αγώνες τους στο τουρνουά. Μάλιστα, ο Ελβετός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Φρανς Τιαφό.

Ο 19χρονος Αμερικανός ήταν εντυπωσιακός και πίεσε μέχρι τέλους τον Ελβετό σε μία μάχη η οποία κράτησε 157 λεπτά!

Μάλιστα, ο Τιαφό ήταν εκείνος ο οποίος κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 4-6, για να ακολουθήσουν δύο εύκολα σετ για τον Φέντερερ που πήρε το προβάδισμα με 2-1. Ο Τιαφό απάντησε και εκείνος στο πιο γρήγορο σετ του αγώνα (σ.σ. 24') για να κριθούν όλα στο τάι μπρέικ. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Φέντερερ στα κρίσιμα σημεία με τον Ελβετό να φτάνει στη νίκη με 4-6, 6-2, 6-1, 1-6, 6-4! Αυτή ήταν η 17η συνεχόμενη νίκη του Ελβετού σε πρεμιέρα στο US Open!

Την ίδια ώρα ο Ναδάλ πήρε τη 13η διαδοχική νίκη του στην πρώτη ημέρα του τουρνουά. Ο Ισπανός επιβλήθηκε σαφέστατα με μεγαλύτερη ευκολία επί του Ντούσαν Λάγιοβιτς με 7-6 (6), 6-2, 6-2. Ο Σέρβος προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ και στη συνέχεια ο Ναδάλ έφτασε εύκολα στην πρόκριση.

Photo credits: AP Photo/Julio Cortez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ