ΤΕΝΙΣ

Διαπρέπει και στο τένις ο Μαλντίνι

Διαπρέπει και στο τένις ο Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι φαίνεται ότι είναι πολυτάλαντος αφού πέρα από το ποδόσφαιρο τα καταφέρνει μια χαρά και στο τένις παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα 49.

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο και συνέδεσε το όνομα του με τη Μίλαν και την Εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ο Πάολο Μαλντίνι έχει βγάλει εδώ και αρκετό καιρό τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να αθλείται.

Ο 49χρονος πια πρώην αθλητής έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το τένις και από ότι φαίνεται είναι καλός και σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Μαλντίνι θα αγωνιστεί στο Aspria Milano διοργάνωση που ανήκει στο Challenger της ATP. Για την ακρίβεια θα αγωνιστεί στο διπλό μαζί με τον Στέφανο Λαντόνιο, αφού κατέκτησαν το προκριματικό τουρνουά που συμμετείχαν και κέρδισαν μία wild card για το Aspria Milano.

Ο Λαντόνιο σε δηλώσεις του μάλιστα τόνισε ότι ο Μαλντίνι αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα το τένις θα μπορούσε να κάνει καριέρα στα κορτ. "Αν σκεφτούμε ότι παίζει τένις εδώ και 5-6 χρόνια σίγουρα αντιμετωπίζει κάποια θέματα με την τεχνική του. Αν είχε όμως ξεκινήσει νωρίτερα σίγουρα θα μπορούσε να παίξει ακόμα καλύτερα και ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί. Σίγουρα διαθέτει όλο το απαιτούμενο υπόβαθρο ώστε να παίξει το άθλημα τόσο πνευματικά όσο και σωματικά" είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ