ΤΕΝΙΣ

Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Γκροθ

Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Γκροθ

Ο Αυστραλός τενίστας, Σαμ Γκροθ αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και συγγενικών του προσώπων.

Τελικά δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα ούτε στο χώρο του τένις. Αυτό παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Σαμ Γκροθ. Ο Αυστραλός τενίστας τόνισε ότι δέχεται απειλές μέσα από τα social media τόσο για τη ζωή του ίδιου όσο και συγγενικών του προσώπων.

"Μου αρέσει να έχω μια σχέση με τους θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ένας πολύ καλός τρόπος επικοινωνίας. Έχω απομακρυνθεί όμως από μερικούς λογαριασμούς μου στα social media, ειδικά το Facebook. Δεν έχω πια προσωπικό προφίλ στο Facebook και την επίσημη σελίδα μου τη χειρίζεται ο ατζέντης μου." τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απειλές που δέχεται: "Έχω πάει το θέμα στην ΑΤΡ και σε άλλους ανθρώπους, επειδή υπάρχουν φορές που φτάνει σε ένα σημείο που δεν είναι επιτρεπτό. Παίζουμε ένα άθλημα, το οποίο είναι η ζωή μας. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο με αυτό.

Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, απειλές κατά της οικογένειάς μου, απειλές για την σύντροφό μου. Δέχεται και εκείνη απειλές για τη ζωή της. Εγώ προσωπικά μπορώ να το χειριστώ και μέχρι ένα σημείο θα γελάσω. Αλλά όταν αρχίζουν να στρέφονται στην σύντροφό μου και στην οικογένειά μου, τότε νομίζω πως το παρατραβάνε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ