ΤΕΝΙΣ

"Δεν υπάρχει συμπάθεια ανάμεσα σε Φέντερερ και Τζόκοβιτς"

"Δεν υπάρχει συμπάθεια ανάμεσα σε Φέντερερ και Τζόκοβιτς"

Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν συμπαθούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο. Κανένας τους δεν το είχε παραδεχθεί, μέχρι που το έγραψε ο Μπόρις Μπέκερ στο καινούργιο βιβλίο του.

Ο ίδιος ο Μπόρις Μπέκερ δεν είχε πολλές συμπάθειες ανάμεσα στους μεγάλους αντιπάλους του με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον Άντρε Άγκασι, ο οποίος τον... άδειασε στην αυτοβιογραφία του. Ο νεότερος τενίστας στην ιστορία του Γουίμπλεντον είναι ένας εκ των προπονητών του Νόβακ Τζόκοβιτς, κυκλοφορεί στα αποδυτήρια και μπορεί να αναγνωρίζει την εικόνα.

Στο νέο του βιβλίο ο Γερμανός γράφει για την "εικονική φιλικότητα" που επικρατεί στα τουρνουά των ανδρών, ρίχνοντας την ευθύνη στο φόβο των παικτών να εκφραστούν ανοιχτά με εκατοντάδες μικρόφωνα που βρίσκονται γύρω τους.

" Αρκετοί έρχονται και μου λένε πως το τένις είναι βαρετό τώρα εν συγκρίσει με την εποχή που εγώ έπαιζα και όταν τους ρωτάω γιατί το λένε αυτό, μου απαντούν πως υπάρχουν λιγότεροι χαρακτήρες. Τους λέω πως έχουμε υπέροχους χαρακτήρες στο σπορ, οι οποίοι δεν δείχνουν τον εαυτό τους γιατί δεν μπορούν. Πληρώνουν πρόστιμα και υπάρχουν μικρόφωνα στο κορτ, τα οποία μεταδίδουν κάθε βρισιά ή ενόχληση".

Αναφορικά με την ανύπαρκτη σχέση αναμεσα στον Φέντερερ και στον Τζόκοβιτς, δύο εκ των μεγαλύτερων σταρ του σπορ, ο Μπέκερ παραδέχθηκε " πως δεν συμπαθούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλο. Ο λόγος που ο Ρότζερ είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές όλων των εποχών γιατί τον συμπαθούν όλοι. Αλλά σκεφτείτε το, δεν μπορούν να σε συμπαθούν όλοι. Βγάζει πολύ καλά χρήματα από την εικόνα του, αλλά θα έβγαζε λιγότερα αν έδειχνει περισσότερο τα πραγματικά του συναισθήματα;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ