ΤΕΝΙΣ

Δεν πέρασε τρεις ελέγχους ντόπινγκ η Κορνέ και κινδυνεύει με τιμωρία

Δεν πέρασε τρεις ελέγχους ντόπινγκ η Κορνέ και κινδυνεύει με τιμωρία

H Αλίζ Κορνέ απουσίασε από τρεις ελέγχους ντόπινγκ και κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την ITF. Η Γαλλίδα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγεί ότι υπήρχε σοβαρός λόγος.

Μπλεξίματα για την Αλίζ Κορνέ. Η Γαλλίδα τενίστρια απουσίασε από τρεις ελέγχους ντόπινγκ τον τελευταίο χρόνο και κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την ITF, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση, εξηγώντας ότι υπήρχε σοβαρός λόγος που δεν έδωσε το παρών, όμως η ITF δεν θέλησε να την ακούσει.

Η Κορνέ συνεχίσει να αγωνίζεται στα τουρνουά μέχρι τον Μάρτιο, όταν η ITF θα αποφασίσει για την περίπτωσή της, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο επερχόμενο Fed Cup, εκπροσωπώντας τη Γαλλία.

"Ήθελα να σας ενημερώσω προσωπικά για το τι μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Τον προηγούμενο Οκτώβριο, δεν εμφανίστηκα για τρίτη φορά για αντι-ντόπινγκ της ITF. Είχα 20 ελέγχους αντι-ντόπινγκ το 2017 και φυσικά ήταν όλοι αρνητικοί. Έχασα τρεις συναντήσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες στο σπίτι, για σοβαρούς λόγους που η ITF δεν θέλησε να ακούσει.

Η υπόθεσή μου θα περάσει από ακρόαση τον Μάρτιο και από αυτή θα εξαρτηθεί το υπόλοιπο τη σεζόν μου. Θα συνεχίσω κανονικά να παίζω σε τουρνουά μέχρι τότε, παρόλο που δεν θα είμαι σε θέση να εκπροσωπήσω την χώρα μου στον επόμενο αγώνα του Fed Cup. Θα συνεχίσω να σας ενημερώνω και υπόσχομαι να μείνω δυνατή αυτές τις δύσκολες στιγμές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ