ΤΕΝΙΣ

Δεν ξεπέρασε το εμπόδιο της Οσάκα η Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη κυνήγησε μια νέα υπέρβαση για την συμμετοχή της στην 8άδα του Indian Wells, όμως η Ναόμι Οσάκα σταμάτησε την πορεία της Ελληνίδας τενίστριας, νικώντας την με 2-1 σετ.

Προσπάθησε, τα έδωσε όλα, αλλά εντέλει έπεσε μαχόμενη η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε στους "16" του Indian Wells στην Καλιφόρνια με την Γιαπωνέζα, Ναόμι Οσάκα και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Η 20χρονη Οσάκα, Νο44 στην WTA, ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και πήρε το πρώτο σετ με 6-1 γκέιμ. Η Σάκκαρη απάντησε με 7-5 στο δεύτερο, αλλά στο τρίτο είχαμε μια... επανάληψη του πρώτου, το οποίο επίσης πήγε στην Ασιάτισσα με 6-1.

Στην 8άδα του θεσμού θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα. Όσο για την Ελληνίδα τενίστρια, να τονιστεί πως θα ανεβεί έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο52 μετά την παρουσία της στο συγκεκριμένο τουρνουά.

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ