ΤΕΝΙΣ

Δεινοπάθησε η Σερένα

Δεινοπάθησε η Σερένα

Η Σερένα Γουίλιαμς ίδρωσε πολύ περισσότερο απ' όσο υπολόγιζε για να κάμψει την αντίσταση της Χέδερ Γουότσον και να προκριθεί στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον. Εύκολα η αδερφή της, Βίνους, αλλά και η Μαρία Σαραπόβα. (VIDEO)

Τις ελπίδες για την επίτευξη του ημερολογιακού Grand Slam, δηλαδή την κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων την ίδια χρονιά, διατήρησε με πολύ κόπο η Σερένα Γουίλιαμς, αφού η Χέδερ Γουότσον αποδείχθηκε πολύ ζόρικη για την Αμερικανίδα. Η νεαρή Βρετανή προηγήθηκε με 3-0 στο 3ο σετ, η Σερένα πέρασε μπροστά με 4-3 και φάνηκε πως "καθαρίζει" τη νίκη, αλλά η Γουότσον έφτασε στο 5-4 και σέρβιρε για το ματς. Το Νο1 του κόσμου είχε την ψυχραιμία να κάνει εκ νέου break και να πάρει τρία συνεχόμενα γκέιμ για να πάρει τη νίκη.

Μία νίκη που τη φέρνει στον 4ο γύρο του Γουίμπλεντον, όπου θα κοντραριστεί για 26η φορά με την αδερφή της, Βίνους, η οποία πέρασε εύκολα την Αλεκσάντρα Κρούνιτς. Η τελευταία τους μονομαχία σε Grand Slam ήταν πριν έξι χρόνια, πάλι στο Λονδίνο, και συγκεκριμένα στον τελικό του Γουίμπλεντον το 2009, όταν η Σερένα είχε επικρατήσει με 7-6, 6-2.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας, ξεχώρισε η άνετη επικράτηση της Μαρία Σαραπόβα επί της Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου, αλλά και η πολύ δύσκολη πρόκριση της Λούτσιε Σαφάροβα κόντρα στη Σλόαν Στίβενς.

Τα αποτελέσματα της Παρασκευής (03/07) στο μονό γυναικών:

Σερένα Γουίλιαμς (ΗΠΑ, Νο1) - Χέδερ Γουότσον (Μ. Βρετανία) 6-2, 4-6, 7-5

Αλεκσάντρα Κρούνιτς (Σερβία) - Βίνους Γουίλιαμς (ΗΠΑ, Νο16) 3-6, 2-6

Κριστίνα Μλαντένοβιτς (Γαλλία) - Βικτόρια Αζαρένκα (Λευκορωσία, Νο23) 4-6, 4-6

Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία, Νο30) - Μπέθανι Μάτεκ-Σαντς (ΗΠΑ) 7-5, 7-5

Μαρία Σαραπόβα (Ρωσία, Νο4) - Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (Ρουμανία, Νο29) 6-4, 6-3

Ζαρίνα Ντίγιας (Καζακστάν) - Άντρεα Πέτκοβιτς (Γερμανία, Νο14) 7-5, 6-4

Σλόαν Στίβενς (ΗΠΑ) - Λούτσιε Σαφάροβα (Τσεχία, Νο6) 6-3, 3-6, 1-6

Κόκο Βαντεβέγκε (ΗΠΑ) - Σαμάνθα Στόσουρ (Αυστραλία, Νο22) 6-2, 6-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ