ΤΕΝΙΣ

Back to back από τη Σερένα Ουίλιαμς στο Wimbledon

Back to back από τη Σερένα Ουίλιαμς στο Wimbledon

Τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι υπερασπίστηκε με επιτυχία η Σερένα Ουίλιαμς, η οποία έκανε το back to back στο Wimbledon, επικρατώντας της Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ (7-5, 6-3) στον τελικό (VIDEOS)

Η κορυφή του Wimbledon στις γυναίκες δεν άλλαξε... κάτοχο. Η Σερένα Ουίλιαμς διατήρησε τα σκήπτρα που κατέκτησε ένα χρόνο νωρίτερα στη Μεγάλη Βρετανία, επικρατώντας στον τελικό της Αντζελίκ Κέρμπερ με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε απέναντι στο Νο4, κυρίως γιατί πήγε το παιχνίδι στο δικό του ρυθμό. Η Αμερικανίδα τενίστρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του τελικού, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Είναι χαρακτηριστικό πως ο τελικός των γυναικών ολοκληρώθηκε σε 81 λεπτά, με τη Σερένα Ουίλιαμς να φτάνει τις 7 κατακτήσεις στο Wimbledon και τις 22 στο σύνολο, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ της Στέφι Γκραφ.

Όσο για τον πανηγυρισμό της μετά το φινάλε του τελικού; Δεν θα μπορούσε παρά να είναι... αφιερωμένος στο Νο22 που μετράει πλέον στα Grand Slam.

Στα 34 της, η Σερένα Ουίλιαμς δείχνει... ασταμάτητη αφού μοιάζει ικανή να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη στο ίδιο μοτίβο. Επόμενος στόχος; Το US Open που θα διεξαχθεί από 29 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ