ΤΕΝΙΣ

Αχ αυτή η ροζ φανέλα του Ναδάλ

Αχ αυτή η ροζ φανέλα του Ναδάλ

Πέντε χρόνια μετά τη μεγαλύτερη ήττα στην καριέρα του ο Ράφα Ναδάλ έχασε από τον Τόμας Μπέρντιχ, αντίπαλο από τον οποίο είχε να ηττηθεί από το 2006 (videos).

Ο Ράφα Ναδάλ δεν έτρεφε προσδοκίες για να κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν. Το είχε πει και ο ίδιος μετά την αποχή μηνών ουσιαστικα. Ωστόσο όταν είδε το ταμπλό και διαπίστωσε πως στα προημιτελικά επρόκειτο να διασταυρωθεί με τον Τόμας Μπέρντιχ, θα σκέφτηκε πως είχε καλές πιθανότητες.

Άλλωστε είχε να χάσει από τον Τσέχο από το 2006 ή "π ριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο iphone" σύμφωνα με τον πρώην Νο1 και νυν τηλεσχολιαστή, Τζιμ Κούριερ.

" Δεν μπορείς να περιμένεις να νικήσεις αγώνες στα προημιτελικά ενός Grand Slam, βοηθώντας τον αντίπαλο να παίξει καλά. Αυτό έκανα", ξέσπασε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του.

Για άλλους έφταιγε το ότι φορούσε ροζ. Άλλωστε το είχαμε επισημάνει, η ροζ εμφάνιση μόνο δυστυχία έχει προκαλέσει στον Ναδάλ. Το 2009 αποκλείστηκε από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, φορώντας μόνο ροζ. διακόπτοντας την απόλυτη αρμονία στη σειρά των τίτλων από το 2005 μέχρι το 2014.

Το πρωί ηττήθηκε από έναν παίκτη που είχε νικήσει 17 συνεχόμενες φορές. Ο Ναδάλ πήρε μόνο 71 πόντους, η δεύτερη χειρότερη εμφάνιση του σε Grand Slam μετά το Αυστραλιανό Όπεν το 2008, όταν είχε κερδίσει μόλις 57 στην ήττα από τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα στα ημιτελικά.

Η ήττα από τον Μπέρντιχ:

Η ήττα από τον Σόντερλινγκ το 2009 στο Παρίσι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ