ΤΕΝΙΣ

Auf Wiedersehen

Auf Wiedersehen

Η Καναδή Εζενί Μπουσάρ και η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον, αποκλείοντας τις Γερμανίδες Ανγκελίκ Κέρμπερ και Σαμπίνε Λιζίκι αντίστοιχα.

Η εκπληκτική σεζόν για την Εζενί Μπουσάρ και τη Σιμόνα Χάλεπ συνεχίζεται... Οι δύο νεαρές τενίστριες θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Η 20χρονη Μπουσάρ θα βρεθεί για τρίτο συνεχόμενο Grand Slam στα ημιτελικά. Ο ηθοποιός Τζιμ Πάρσονς (σ.σ. ενσαρκώνει τον Σέλντον στη σειρά The Big Bang Theory) βρισκόταν και πάλι στο θεωρείο της για να την ενθαρρύνει στη νίκη της με 6-4, 6-3 επί της Ανγκελίκ Κέρμπερ.

Λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την επικράτηση της απέναντι στη Μαρία Σαραπόβα η Κέρμπερ δεν κατάφερε να σταματήσει την πορεία της Μπουσάρ. Η τελευταία που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Top10, ακόμα κι αν χάσει στον επόμενο αγώνα, δυσκολεύτηκε να κλείσει το ματς.

Δείτε το video:

Μετά την Κέρμπερ και η δεύτερη Γερμανίδα των προημιτελικών και περσινή φιναλίστ, Σαμπίνε Λιζίκι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Auf Wiedersehen

Η Σιμόνα Χάλεπ

Η φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός, Σιμόνα Χάλεπ ξεπέρασε τη νευρικότητα στο ξεκίνημα του ματς και ενώ έχανε με 4-1 στο πρώτο σετ, πήρε έντεκα συνεχόμενα γκέιμ για να φτάσει στη νίκη με 6-4, 6-0.

Δείτε το video:

Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν δύο παίκτριες από την Τσεχία, η νικήτρια το 2011, Πέτρα Κβίτοβα και η συμπαίκτρια της στην ομάδα FED Cup, Λούσι Σαφάροβα. Είναι η πρώτη παρουσία της Σαφάροβα, Νο23 στον κόσμο, σε ημιτελικά. Σίγουρα λοιπόν στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον θα έχουμε μια Τσέχα αριστερόχειρα, καθώς και οι δύο παίκτριες παίζουν με το αριστερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ