ΤΕΝΙΣ

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, απέκλεισε το Νο.10 του κόσμου!

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς, απέκλεισε το Νο.10 του κόσμου!

Ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στο tie break, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 σετ του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open! (VIDEO)

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 2-1 σετ του Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης, Νταβίντ Γκοφέν και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open.

Ο 19χρονος τενίστας παρότι έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και στηριζόμενος στο εξαιρετικό backhand, πήρε το δεύτερο στο tie break με 7-1. Το τρίτο σετ είχε συναρπαστική εξέλιξη, αφού γίνονταν διαρκώς break στο break. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-4 και 6-5, αλλά ο Γκοφέν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Τελικά, στο tie break, ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 7-4 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) το νικητή του ζευγαριού Νταβίντ Φερέρ (Νο.31) - Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο.26). Ο έτερος ημιτελικός είναι μεταξύ του Ρουμπέν Μπεμελμάν και του Ζο Βιλφρίντ Τσονγκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ