ΤΕΝΙΣ

Ασταμάτητος ο Κύργιος, στον τελικό του Cincinnati Masters

Nick Kyrgios, of Australia, celebrates after beating Novak Djokovic, of Serbia, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 15, 2017, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Nick Kyrgios, of Australia, celebrates after beating Novak Djokovic, of Serbia, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 15, 2017, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Νικ Κύργιος νίκησε 2-0 σετ τον Νταβίντ Φερέρ και προκρίθηκε στον τελικό του Cincinnati Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντιμιτρόφ. Ήττα για τη Σάκκαρη στο New Haven.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο Νικ Κύργιος και γράφει ιστορία στο Cincinnati Masters. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας νίκησε έναν ακόμη Ισπανό και προκρίθηκε στον τελικό, όπου τον περιμένει ο Βούλγαρος, Ντιμιτρόφ.

Ο 22χρονος μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ απέκλεισε και τον Νταβίντ Φερέρ (Νο31) με 2-0, αν και δυσκολεύτηκε περισσότερο αυτή την φορά και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό διοργάνωσης Masters 1000.

Και τα δυο σετ κατέληξαν στα χέρια του με 7-6 και 7-6 αντίστοιχα και πλέον καλείται να πετύχει μια ακόμη νίκη κόντρα στον Βούλγαρο, Νο11 της ATP, όπου και γι' αυτόν είναι ο πρώτος τελικός της σειράς Masters.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κρίθηκε στο τάι μπρέικ και στα δυο σετ, ενώ μετά τον Λέιτον Χιούιτ το 2005, ο Κύργιος είναι ο πρώτος τενίστας από την Αυστραλία που φτάνει σε τελικό Masters. Με την ελπίδα να καταφέρει να πάρει και τον τίτλο.

ΕΧΑΣΕ Η ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΟ NEW HAVEN

Εξάλλου, η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να παίξει το καλύτερό της τένις στην πρεμιέρα της στο New Haven και ηττήθηκε στα δυο σετ από την Κατερίνα Μπονταρένκο για τον 1ο προκριματικό γύρο του Connecticut Open. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο. 93 στην παγκόσμια κατάταξη, γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-4 έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά αγώνα.

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ