ΤΕΝΙΣ

Αποθεώθηκε και νίκησε ο Μάρεϊ

Αποθεώθηκε και νίκησε ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ έδωσε τη Δευτέρα (14/11) τον πρώτο του αγώνα ως το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης και οι συμπατριώτες του τον αποθέωσαν. (VIDEO)

Μοναδικές στιγμές ζει ο Άντι Μάρεϊ στο World Tour Finals αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του αγωνίζεται ως το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης. Ο Βρετανός ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Μαρίν Τσίλιτς και επιβλήθηκε εύκολα με 6-3, 6-2.

Αυτό όμως που θα θυμάται για χρόνια ο Μάρεϊ είναι η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του. Περίπου 17.000 θεατές τον υποδέχτηκαν όρθιοι και δεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν. Άλλωστε, ο Μάρεϊ έγινε ο πρώτος Βρετανός που καταφέρνει να φτάσει στο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Στο άλλο ματς του ομίλου ο Κέι Νισικόρι δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Σταν Βαβρίνκα. Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης βρέθηκε σε κακή ημέρα απέναντι σε έναν Ιάπωνα ο οποίος ήταν αψεγάδιαστος και έφτασε δίκαια στη νίκη με 6-2, 6-3.

Η βαθμολογία στον όμιλο John McEnroe:

1) Άντι Μάρεϊ 1-0 (2-0)

2) Κέι Νισικόρι 1-0 (2-0)

3) Σταν Βαβρίνκα 0-1 (0-2)

4) Μαρίν Τσίλιτς 0-1 (0-2)

Δείτε από άλλο πλάνο την είσοδο του Μάρεϊ στο κορτ, αλλά και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις δύο αναμετρήσεις της Δευτέρας.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ