ΤΕΝΙΣ

Αποσύρθηκε ο Ναδάλ από το Παρίσι

Rafael Nadal of Spain celebrates his victory over Pablo Cuevas of Uruguay during the third round of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Francois Mori)
Rafael Nadal of Spain celebrates his victory over Pablo Cuevas of Uruguay during the third round of the Paris Masters tennis tournament at the Bercy Arena in Paris, France, Thursday, Nov. 2, 2017. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το Master στο Παρίσι, ενώ είναι αμφίβολος και για το ATP Finals στο Λονδίνο (12-17/11).

Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε όλους τους φίλους του τένις που περίμεναν να δουν Ράφαελ Ναδάλ να αντιμετωπίζει τον Φιλίπ Κραΐνοβιτς στα προημιτελικά του Master στο Παρίσι. Το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το τουρνουά λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα, από το ματς κόντρα στον Κουέβας στον προηγούμενο γύρο ο 31χρονος Ισπανός αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του γόνατο.

Ο Ράφαελ Ναδάλ σε συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη απ'όλους για την αποχώρησή μου. Το Παρίσι είναι η πιο σημαντική πόλη για την καριέρα μου. Ηρθα εδώ για να φτάσω όσο το δυνατόν ψηλότερα. Πόναγα σε όλο το ματς με τον Κουέβας αλλά δεν ήθελα να εγκαταλείψω εκεί. Περίμενα ότι στην αποθεραπεία θα ένιωθα καλύτερα. Αλλά ήταν αδύνατο να συνεχίσω. Δεν θα έβγαζα άλλα τρία ματς εδώ"

Φυσικά, οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην το ρωτήσουν τι σκοπεύει να κάνει με το ATP Finals στο Λονδίνο (12-17/11) με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: "Καταλαβαίνω την ανάγκη σας να ξέρετε αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να μιλήσω για αυτό. Θα μιλήσω με τους γιατρούς, θα κάνω αυτά που πρέπει και ό,τι γίνει. Για μένα, σκοπός είναι να παίζω τένις τα επόμενα χρόνια και όχι αναγκαστικά το Λονδίνο" .

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ