ΤΕΝΙΣ

Αποσύρθηκε ο Κύργιος από τον αγώνα με τον Φέντερερ

Australia's Nick Kyrgios wipes his face while playing Italy's Andreas Seppi during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Australia's Nick Kyrgios wipes his face while playing Italy's Andreas Seppi during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 18, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP

Ο Νικ Κύργιος με δήλωσή του ανακοίνωσε την απόσυρση του από τον αγώνα με τον Ρότζερ Φέντερερ λόγω ασθένειας (πιθανότατα τροφική δηλητηρίαση).

Πάνω που όλα πήγαιναν καλά για τον Νικ Κύργιο ήρθε μία κακοτυχία για να του στερήσει τη συμμετοχή του στον προημιτελικό του Indian Wells απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ. Οι δυο τους θα αγωνιζόντουσαν το βράδυ της Παρασκευής (17/3), ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί.

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τροφική δηλητηρίαση.

Την απόσυρσή του από το τουρνουά την έκανε γνωστή μέσα από δήλωση του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: "Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ σήμερα λόγω ασθένειας. Αυτή τη στιγμή θεωρούμε ότι οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση και προσεύχομαι να μην είναι κάτι άλλο. Μετά από ένα βράδυ χωρίς ξεκούραση δεν είχα την απαραίτητη δύναμη να παίξω απέναντι σε έναν μεγάλο πρωταθλητή όπως είναι ο Ρότζερ. Θα έπρεπε να ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να έχω πιθανότητες.

Δεν πήρα αυτή την απόφαση "ελαφριά" αφού για αυτούς τους αγώνες προετοιμαζόμαστε, αλλά δεν είμαι σε κατάσταση να βρεθώ στο κορτ. Ζητάω συγγνώμη από τους φιλάθλους για το γεγονός ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ αλλά πρέπει να βάλω πρώτα την υγεία μου και ελπίζω να με καταλάβουν.

Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Ρότζερ για τη συνέχεια του τουρνουά και να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη τους μέχρι τώρα το BNP Paribas Open. Σίγουρα θα επιστρέψω. Ευχαριστώ".

Δείτε το σχετικό tweet του

Photo credits: AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ