ΤΕΝΙΣ

Αποσύρθηκε από το US Open ο Μάρεϊ

Andy Murray from Britain reacts during a Madrid Open tennis tournament match against Borna Coric from Croatia in Madrid, Spain, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Andy Murray from Britain reacts during a Madrid Open tennis tournament match against Borna Coric from Croatia in Madrid, Spain, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Άντι Μάρεϊ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το US Open αφού όπως ανέφερε συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο του δεξιού του ποδιού.

Χωρίς και τον Άντι Μάρεϊ θα διεξαχθεί το US Open. Ο Βρετανός απέσυρε τη συμμετοχή του στο τουρνουά αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του στο δεξί του ισχίο και αναγκάστηκε να μην αγωνιστεί στο τουρνουά.

"Έκανα τα πάντα που θα μπορούσα να κάνω για να είμαι έτοιμος και ξεκουράστηκα αρκετές εβδομάδες μετά το Γουΐμπλεντον. Μίλησα με πολλούς ειδικούς στο συγκεκριμένο είδος τραυματισμού. Δοκίμασα να ξεκουραστώ, να αναρρώσω και να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ εδώ. Τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκα καλά, αλλά ξέμεινα από χρόνο. Σίγουρα, δεν θα ρίσκαρα να τραυματιστώ περισσότερο προσπαθώντας να παίξω" τόνισε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι καινούριο για τον Άντι Μάρεϊ αφού το έχει από το Γουίμπλεντον και ήταν ο λόγος για τον οποίο αποσύρθηκε. Έτσι, ο Βρετανός σκέφτεται και το τι θα κάνει στο μέλλον: "Τι επόμενες ημέρες θα πάρω μία απόφαση για το υπόλοιπο της χρονιάς"

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη στο τουρνουά πέντε από τους έντεκα πρώτους της Παγκόσμιας Κατάταξης. Υπενθυμίζουμε ότι οι Βαβρίνκα, Τζόκοβιτς, Νισικόρι και Ράονιτς δεν θα αγωνιστούν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ