ΤΕΝΙΣ

Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός ο Ναδάλ

Αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός ο Ναδάλ

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από το Ρολάν Γκαρός λόγω ενός τραυματισμού στον καρπό. (VIDEO)

Δεν θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στις 10 κατακτήσεις του Ρολάν Γκαρός ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο σπουδαίος Ισπανός τενίστας σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί.

"Πρέπει να αποσυρθώ από το τουρνουά καθώς έχω πρόβλημα στον καρπό μου. Έχω αυτόν τον τραυματισμό εδώ και εβδομάδες. Έφτασα εδώ με λίγο πόνο, ήταν κάτι που μπορούσα να διαχειριστώ όμως χειροτέρευε. Κάθε μέρα έκανα θεραπείες, προσπάθησα να παίξω.

Χθες έπαιξα με ένεση στον καρπό με αναισθητικό. Θα μπορούσα να παίξω, όμως νιώθω πόνο. Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με περισσότερο πόνο. Έκανα εξετάσεις. Οι εξετάσεις δεν ήταν καλές και δεν είμαι 100%. Δεν είναι σπασμένο αλλά αν συνεχίσω να παίζω, θα ραγίσει τις επόμενες ημέρες.

Είναι το πιο σημαντικό τουρνουά στη χρονιά για μένα. Πήρα ρίσκο παίζοντας χθες, όμως όταν έρχομαι εδώ σκέφτομαι να κερδίσω το τουρνουά. Για να κερδίσω το τουρνουά θέλω άλλα πέντε ματς και ο γιατρός μου είπε ότι δεν μπορώ να παίξω τόσα ματς γιατί θα ραγίσει. Το πρόβλημα είναι στον τένοντα. Αν συνέχιζα να παίζω, δεν θα μπορούσα να ολοκληρώσω το τουρνουά.

Είναι πολύ δύσκολη απόφαση, όμως έτσι είναι η ζωή και η καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για να επιστρέψω το συντομότερο. Θέλω να επιστρέψω εδώ και να διεκδικήσω και πάλι το τρόπαιο". ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τενίστας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ