ΤΕΝΙΣ

Αποκλείστηκε η Χάλεπ

Αποκλείστηκε η Χάλεπ

Παίζοντας εντυπωσιακά η Μιριανα Λούτσιτς Μπαρόνι επιβλήθηκε με 2-0 επί της Σιμόνα Χάλεπ και έτσι το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έμεινε εκτός Ρολάν Γκαρός. Όλα τα αποτελέσματα.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Σιμόνα Χάλεπ. Το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης έμεινε εκτός συνέχειας από μία αθλήτρια που βρίσκεται 67 θέσεις πιο κάτω από εκείνη. Η Μιριάνα Λούτσιτς Μπαρόνι ήταν εξαιρετική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο της.

Η 33χρονη Κροάτισα επιβλήθηκε με 7-5, 6-1 και πέρασε στον επόμενο γύρο όπου και θα αντιμετωπίσει την Αλιζέ Κορνέ που επιβλήθηκε με 7-5, 6-1 επί της Ντουλγκέρου.

Αντίθετα, εύκολο ήταν το έργο της Σαραπόβα. Η "Μάσα" επικράτησε με 6-3, 6-1 επί της Ντιατσένκο και πέρασε στον επόμενο γύρο. Αντίθετα, η Άνα Ιβάνοβιτς τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Μισάκι Ντόι.

Η 24χρονη από την Ιαπωνία έβαλε δύσκολα στη Σέρβα, πήρε το πρώτο σετ αλλά η Ιβάνοβιτς απάντησε και με 3-6, 6-3, 6-4 πήρε τη νίκη.

Αποκλείστηκε η Χάλεπ

Εκτός Ντιμιτρόφ και Παγδατής

Με εξαίρεση τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ όλα τα υπόλοιπα φαβορί πέρασαν εύκολα κατά τη διάρκεια της Τετάρτης. Ο Βούλγαρος ηττήθηκε με 7-6(7), 6-2, 6-3 από τον Τζακ Σοκ και έμεινε εκτός συνέχειας του Grand Slam.

Την ίδια ώρα ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του πρωτάρη σε Grand Slam τουρνουά, Κουεντάν Αλίς. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έμεινε ικανοποιημένος, ο Ισπανός επιβλήθηκε με 6-3, 6-3, 6-4.

Με νίκη συνέχισε και ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο 33χρονος μαέστρος επιβλήθηκε με 6-2, 7-6 (1), 6-3 επί του Γκράνογερς δείχνοντας να ανεβάζει στροφές ενόψει της συνέχειας.

Ο συμπατριώτης και υποψήφιος αντίπαλος του Φέντερερ στην 8αδα, Στάνισλας Βαβρίνκα απώλεσε το πρώτο του σετ στο Παρίσι αλλά κατάφερε να κερδίσει με 6-3, 6-4, 5-7, 6-3 τον μαχητικό Ντούσαν Λάγιοβιτς και θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Στιβ Τζόνσον που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στο τουρνουά, κερδίζοντας και τον Σεργκέι Στακόφκσι στα 4 σετ, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

Τέλος, ο Μάρκος Παγδατής δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από Νταμίρ Τζούμουρ. Ο Κύπριος το πάλεψε, αλλα τελικά ηττήθηκε με 6-4, 6-3, 4-6, 6-2.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ