ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός για τη Σαραπόβα

Russia's Maria Sharapova reacts during her match against Petra Kvitova of the Czech Republic at the WTA tennis finals in Singapore, Thursday, Oct. 23, 2014. (AP Photo/ Joseph Nair)
Russia's Maria Sharapova reacts during her match against Petra Kvitova of the Czech Republic at the WTA tennis finals in Singapore, Thursday, Oct. 23, 2014. (AP Photo/ Joseph Nair) AP

Η Μαρία Σαραπόβα αν και επιβλήθηκε με 2-1 σετ επί τη Ραντβάνσκα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του WTA Championship. Πρωτιά για τη Βοζνιάκι. (VIDEOS)

Εκτός συνέχειας στο WTA Championship έμεινε η Μαρία Σαραπόβα η οποία δεν κατάφερε να πάρει αυτό το ήθελε στο παιχνίδι με τη Ραντβάνσκα και αποκλείστηκε από το τουρνουά και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη θέση στην Παγκόσμια κατάταξη.

Η "Μάσα" ήθελε νίκη μόνο με 2-0 για να περάσει στην επόμενη φάση αλλά η Πολωνή είχε άλλη άποψη με όλη την πρόκριση να κρίνεται ουσιαστικά στο δεύτερο σετ.

Στο πρώτο σετ έστω και δύσκολα η Σαραπόβα κατάφερε να το πάρει με 7-5 σε μια μάχη που κράτησε μία ώρα. Στο δεύτερο η 27χρονη Ρωσίδα προηγήθηκε με 5-1 στα games, αλλά η Ραντβάνσκα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Παίζοντας εξαιρετικά χωρίς να κάνει κανένα λάθος η Πολωνή έκανε την μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να πάρει το σετ με 7-6. Παρά την απογοήτευσή της η Σαραπόβα βρήκε τη δύναμη και πήρε εύκολα το τρίτο σετ με 6-2.

Νίκη η Βοζνιάκι, χάρηκε η Ραντβάνσκα

Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Βοζνιάκι αντιμετώπιζε την Κβίτοβα σε ένα παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον και για την Ραντβάνσκα.

Η Πολωνή ήθελε νίκη της Βοζνιάκι για να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση. Έτσι και έγινε με την 24χρονη από τη Δανία να συνεχίζει να παίζει εντυπωσιακά, όπως από την αρχή του τουρνουά, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης στην Κβίτοβα.

Το τελικό 2-0 σετ ήρθε εύκολα με τη Βοζνιάκι να τα κατακτά με 6-2 και 6-3 αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ