ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Τζοάνα Κόντα και μπήκαν "τίτλοι τέλους" στην φετινή πορεία της στο Wimbledon. Πάλεψε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αλλά δεν τα κατάφερε.

Έδωσε ό,τι μπορούσε, πάλεψε μέχρι εκεί που μπορούσε, όμως η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κάνει μια ακόμη υπέρβαση στο φετινό Wimbledon και να φτάσει στην 5η Top50 νίκη της καριέρας της.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Η Ελληνίδα τενίστρια έχασε 2-0 σετ από την Τζοάνα Κόντα (Νο7 στην WTA), με την Βρετανίδα να επικρατεί μπροστά στους συμπατριώτες της και να δικαιώνει τον τίτλο του φαβορί στην αναμέτρηση.

Η νεαρή έκανε την καλύτερή της πορεία στο λονδρέζικο Grand Slam, δείχνοντας ότι ανεβαίνει επίπεδο και συναγωνίζεται κορυφαίες παίκτριες. Απλά, η Κόντα ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο σε αυτή την φάση.

Στο πρώτο σετ, η 20χρονη (Νο98 στον κόσμο) έχασε με 6-4 και όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο γκέιμ, στο οποίο η αντίπαλός της έκανε μπρέικ, διατηρώντας παράλληλα το δικό της σερβίς.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, η Σάκκαρη δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστική, δεν είχε και καθόλου ψυχολογία, χάνοντας 6-1 και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό με ψηλά πάντως το κεφάλι.

Τα σετ: 4-6, 1-6

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ