ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός για Τζόκοβιτς από το νο140 στο open Βαρκελώνης

Αποκλεισμός για Τζόκοβιτς από το νο140 στο open Βαρκελώνης
AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο του open Βαρκελώνης, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Κέι Νισικόρι.

Νέα δυσάρεστη εξέλιξη για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αδυνατεί να βρει τα πατήματά του. Ο Σέρβος πρωταθλητής ηττήθηκε με 2-6 6-1 3-6 από τον Μάρτιν Κλίζαν και αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του open της Βαρκελώνης.

Έχοντας μείνει μακριά από τις κατακτήσεις grand slam εδώ και δύο χρόνια, ο 30χρονος απέτυχε να υποτάξει το νο140 της παγκόσμιας κατάταξης, παρότι είχε 19 winners.

Το κακό backhand του οδήγησε σε 22 λάθη και κερδίζοντας μόνο τους 8 από τους 13 πόντους στο φιλέ, η ήττα έμοιαζε αναπόφευκτη από τον 28ρονο Σλοβένο.

Ο κάτοχος 12 grand slam δεν έχει προκριθεί στα προημιτελικά κανενός από τα πέντε τουρνουά στα οποία συμμετείχε από την επιστροφή του στα κορτ, μετά από τον τραυματισμό στον αγκώνα.

Εκτός συνέχειας έμεινε και ο 28χρονος Ιάπωνας Κέι Νισικόρι, ο οποίος αντιμετώπιζε τον Γκιγέρμο Γκαρθία Λόπεθ και αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό μηρό. Ο Ισπανός νο69 στον κόσμο νικούσε με 6-3 σε αυτό το σημείο και πήρε άκοπα την πρόκριση.

Photo credits: AP Photo/Lynne Sladky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ