ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός για Ναδάλ, πέρασαν Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Αποκλεισμός για Ναδάλ, πέρασαν Φέντερερ και Τζόκοβιτς

Ο Φελιθιάνο Λόπεθ νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ με 2-1 σετ και έτσι ο "Rafa Power" αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Masters στο Σινσινάτι. Εύκολα ο Φέντερερ τον Άντερσον και ο Τζόκοβιτς τον Γκοφίν.

Εκτός οκτάδας από το Masters του Σινσινάτι έμεινε ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός αποκλείστηκε από τον συμπατριώτη του, Φελιθιάνο Λόπεθ, στο αμερικάνικο τουρνουά με 2-1 σετ και έτσι δεν θα ανταμώσει με το μεγάλο του αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ, στην συνέχεια.

Αν και ο τενίστας από τη Μαγιόρκα πήρε το πρώτο σετ με 7-5, η συνέχεια ανήκε στον Λόπεθ, ο οποίος απάντησε με 6-4 γκέιμ στο δεύτερο, ενώ έκανε δικό του και το τρίτο στο τάι μπρέικ με 7-3, φτάνοντας τις δυο σερί νίκες κόντρα στον "Rafa Power". Άδοξο τέλος, λοιπόν, για τον Ναδάλ, ο οποίος είναι ο μοναδικός τενίστας από το 2005 και έπειτα που μετράει τουλάχιστον ένα τρόπαιο σε 1000άρι τουρνουά και φέτος ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Όσο για τον Ρότζερ Φέντερερ, τον φιναλίστ του Γουίμπλεντον, έκανε πάρτι απέναντι στον Κέβιν Άντερσον και χρειάστηκε λιγότερο από μια ώρα για να ξεπεράσει το εμπόδιό του με 2-0 σετ. Ο Ελβετός, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, πήρε και τα δυο σετ με 6-1 γκέιμ, συνεχίζοντας την περιπλάνησή του στα courts του Σινσινάτι, παίζοντας τώρα με τον Λόπεθ. Μένει να δούμε αν θα φτάσει ως το τέλος και θα πανηγυρίσει ένα ακόμη τρόπαιο στην καριέρα του σε τουρνουά της Masters Series.

Χωρίς πρόβλημα συνεχίζει και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 του ταμπλό και της ATP. Ο Σέρβος τενίστας και νικητής του Γουίμπλεντον, χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει τον Βέλγο, Νταβίντ Γκοφίν. Το πρώτο σετ πήγε στον "Νόλε" με 6-4 γκέιμ, ο αντίπαλός του απάντησε με ένα εμφατικό 6-2, αλλά στο τρίτο και τελευταίο ο Τζόκοβιτς ήταν καλύτερος και με 6-3 πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Τέλος, ο Στάνισλας Βαβρίνκα απέκλεισε τον Κροάτη, Ίβο Κάρλοβιτς με 2-1 σετ, όπου όλα κρίθηκαν στο τάι μπράικ και παίζει στην 8άδα με τον Τζόκοβιτς σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι, ο Τόμας Μπέρντιχ επικράτησε πανεύκολα με 2-0 σετ του Τόμι Ρομπρέδο (6-0, 6-1) και παίζει με τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοβ, που άφησε εκτός τον Γέρζι Γιάνοβιτς (6-3, 3-6, 6-4), ενώ το τέταρτο ζευγάρι των προημιτελικών είναι αυτό του Βρετανού, Άντι Μάρεϊ (2-1 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόβ), με τον Γάλλο, Ρισάρντ Γκασκέ (2-0 σετ τον Μάριν Τσίλιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ