ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός για Κύργιο και Παγδατή

Αποκλεισμός για Κύργιο και Παγδατή

O Τέιλορ Φριτζ απέκλεισε τον Μάρκο Παγδατή με 3-0 σετ στον 1ο γύρο του US Open. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον 19χρονο Αμερικανό σε Grand Slam. Τραυματίστηκε, εκνευρίστηκε και αποκλείστηκε πρόωρα ο Νικ Κύργιος.

O Τέιλορ Φριτζ ήταν εξαιρετικός και απέκλεισε τον Μάρκο Παγδατή με 3-0 σετ στον 1ο γύρο του US Open. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον 19χρονο Αμερικανό σε Grand Slam διοργάνωση στην καριέρα του. Ο νεαρός έσωσε τα 8 από τα 10 break points που αντιμετώπισε από τον Κύπριο και νίκησε με 6-4, 6-4, 6-3.

Η προβληματική σεζόν συνεχίζεται για τον Παγδατή, που έχει περάσει πολλούς τραυματισμούς φέτος και είχε μεγάλη δυσκολία στο να βρει τη φόρμα του. Ο 32χρονος Κύπριος είχε φτάσει στον 4ο γύρο του συγκεκριμένου τουρνουά και με τους βαθμούς που θα χάσει, θα βγει εκτός Top 100. O Φριτζ θα αντιμετωπίσει το Νο6 του ταμπλό, τον Αυστριακό, Ντόμινικ Τιμ.

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΓΙΟΣ

Για δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam, ο Νικ Κύργιος αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο, καθώς γνώρισε την ήττα στα τέσσερα σετ από τον Τζον Μίλμαν, σε μια αναμέτρηση που αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού με τον ώμο του. Με μόλις δυο νίκες σε major διοργανώσεις θα ολοκληρώσει το 2017 ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο Σινσινάτι στο πλαίσιο της Masters Series.

Ο Κύργιος πήρε μόνο ένα σετ από τον αντίπαλό του, χάνοντας με6-3, 1-6, 6-4, 6-1. Ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα του σε 1ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, καθώς θυμίζουμε πως είχε εγκαταλείψει την αναμέτρησή του με τον Πιέρ-Ουγκ Χέρμπερ, ενώ ήταν ήδη με δυο σετ πίσω στο Wimbledon.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τον Μίλμαν στην καριέρα του στο US Open, όπου αγωνίζεται για 3η σερί χρονιά στο κυρίως ταμπλό. Συνολικά έχει άλλες πέντε νίκες σε Grand Slam, με καλύτερη πορεία τον 3ο γύρο του Australian Open και τον 3ο γύρο του Roland Garros το 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ